Känner du igen dig?!

Ställ dig själv följande fråga? Hur hälsosam vill du bli i din vardag? Vi vill väl alla må bra och vara hälsosamma men hur vi når vårt mål ser olika ut för var och en. Vad du än vill göra för hälsomässig förändring så behöver du titta över din livsstil. Jag hjälper dig att bli den bästa versionen av dig själv genom ett balanserat näringsintag och en sund aktiv livsstil.

Småbarnsförälder

Äter du lika bra mat som dina barn? Eller tar du en macka på stående fot? Många småbarnsföräldrar hinner inte äta frukost, känner sig trötta, har ingen energi, hinner inte äta lunch, äter på stående fot. Om du känner igen dig i detta boka en tid med mig så hjälper jag dig att hitta lösningen för dig i din vardag. Vi fixar detta tillsammans att nå dina resultat och du får en egen coach som följer dig hela vägen.

Motionär

Härligt att träna och hålla igång och du känner att du har det mesta på plats vad gäller kost och träning men du har inte den där energin och kraften när du väl ska träna och känner dig kanske orkeslös när du avslutat ditt pass. Vi gör små korrigeringar i din vardag så ska du få känna skillnaden och jag coachar dig hela vägen.

Man & Kvinna 28 år uppåt

Hur ser din vardag ut? Försöker du få ihop pusslet med mat, träning, vila, god sömn men du känner dig ganska sliten på kvällen och somnar i soffan framför Tv:n vid kl. 20. Har du provat det mesta vad gäller kostförändring, träning, fått massor med tips om kost och träning men faller ändå tillbaka till ruta 1 igen. Jag lovar det är sista gången du faller tillbaka för nu ska vi nå ditt resultat och balans och du får en egen personlig coach som coachar dig hela vägen, kontakta mig och boka en tid. Välkommen!

Elitmotionär

Vill du förbättra ditt träningsresultat, bli starkare, mer uthållighet, förbättra din tid, bygga upp din fysiska grund så att du inte känner dig sliten i kroppen och minska skadorna. Kontakta mig för en konsultation så hjälper jag dig nå dina träningsresultat.Gratis konsultation

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Fyll i ditt namn och skriv Gratis konsultation i ämnet