LUCKA 18

12202001_10204868489047262_486963364_n

18 december LUCKA 18

Varför firar vi FRAMGÅNGAR hos Wellness4you ? :)

Hela december har gått i firandets tecken där jag har fått möjligheten att coacha många till en aktiv hälsosam livsstil. Nu är vi på slutspurten för många (men OBS en del kör också över jul) av sin 90 dagars hälsoplan. Tänk i september började många med sin plan och nu är målet här. Flera delmål på vägen men ETT större MÅL som kan bockas av.

Det är viktigt att vi alla får uppmärksamhet och erkännande för den prestation vi gör i en hälsoförändring då det svåraste för många är att fighten med sig själv när motivationen sviker. Därför är det en viktig del som coach att finnas där i uppgång liksom nedgång i processen att nå sitt mål och det finns inget som är så roligt när någon ringer och säger – YES jag klarade att följa planen denna veckan också, tjohooooo.

champagne_toast_67101268

En tjej som jag träffat idag är denna fantastiska kvinna som jag har fått lära känna nu i ett års tid och idag firade vi både 1-års jubileum och att Gunilla har gjort klart sin 90 DAGARS HÄLSOPLAN. Det har varit en ynnest att ha fått följa henne på hennes hälsoresa från start för ett år sedan då hon kom till mig och ville göra en hälsoförändring och dit hon har kommit idag. Det är den personliga resan och utvecklingen som är så fantastisk att få följa och vilka fantastiska egenskaper som varje individ upptäcker och besitter och framförallt har styrkan att ta fram i både glädje och sorg. Det är detta som är LIVET.

SUPERDUPER GRATTIS Gunilla <3

IMG_4288citat-val-i-livet1

Har du bestämt dig för att göra en hälsoförändring och du vill bli coachad av mig så hör av dig på sms 0706786264 eller KLICKA HÄR OCH BOKA EN GRATIS KONSULTATION 

Trial_PackDontwait

Du missar väl inte LUCKA 19 imorgon och önskar dig en fantastisk fredag den 18 december 2015 / må bäst så hörs vi snart igen Catharina

 

Kommentera

Your email address will not be published.