LUCKA 7

matlådor-750x450

7:e december MATLÅDOR

Vad blir det för mat idag? Någon som känner igen den frågan. Den är ofta upprepad hemma hos mig och ibland kan det vara rent av jobbigt att hitta på sund, balanserad hälsosam mat varje dag tre gånger om dagen och gärna två sunda mellanmål också. Inte konstigt att många tappar sugen och känner att – ah jag hinner inte laga något idag vi får se vad det blir. Många väljer då något halvfabrikat eller något annat som finns i kylen och då krassat kan vi konstatera att den sunda, balanserade hälsosamma måltiden är bortblåst.

IMG_4111

Så därför rekommenderar jag dig som ska göra en hälsoförändring framförallt att fokusera på MATLÅDOR. Det finns många fördelar med att göra matlådor och framför allt sparar du tid och du vet att det alltid finns bra och ren mat för dig att äta oavsett vad som händer och därmed tar vi också bort massor med ursäkter som jag nämnde ovan tex jag hann inte laga mat idag utan det fick bli….

matlådor

Gör storkok och fördela maten i lådor, välj protein, långsamma kolhydrater EJ PASTA, nyttigt fett i dina matlådor och känn hur avstressad du blir.

Missa inte som jag har nämnt innan FÖRDELARNA med Herbalifes hälsosamma måltid som kan underlätta för dig vid stressade tillfällen där du inte hinner äta. En fullvärdig näringsrik måltid istället för att ta en macka, köpt baguette, grillad korv i kiosken, McDonalds + att du sparar pengar också för Herbalifes måltid kostar ca 20 kr och då har du alla näringsämnen i balans och du behöver inte tänka på att få dig rätt näringsämnen. Gör som många andra miljoner Herbalifeanvändare, våga utvärdera just vad näringen kan göra för dig i din vardag. Så hör av dig så kan du få PROVA!

 

formula1mixshakes

Må bäst och missa inte lucka 8 imorgon/ Catharina

 

Kommentera

Your email address will not be published.