Wellness Coach

För 11 år sedan var jag en trött sliten överviktigt heltidsarbetande trebarnsmor som behövde ha en hälsomässig förändring. Jag hade testat de flesta olika sätten att förändra min hälsa men lyckades inte speciellt bra.

Tränade med jämna mellanrum men fick inte de träningsresultat jag önskade. Kom i kontakt med min coach som satte ett kostprogram på mig där jag använda mig utav Herbalifes produkter som ett komplement till den övriga kosten
Fick fantastiska resultat och fick ett välmående och energi som jag överhuvudtaget aldrig någonsin hade känt innan och ett plus var också att jag tappade över 18 kg i vikt som bonus.

Blev mer och mer intresserad utav vilken betydelse kosten har i vår vardag och utbildade mig till kostrådgivare och personlig tränare plus att jag har 12 års erfarenhet av Herbalifes produkter som ger dig det komplement som du behöver i din vardag i form av optimerat näringsintag. Jag har hjälpt otroligt många människor att förändra sin hälsa genom att gå ner i vikt, upp i vikt, förbättrat träningsresultat, må bättre i vardagen och få mer energi.

Vill du också utvärdera? Kolla nedan.


Är du intresserad av att få ett resultat på 3 dagar?

Du har nu möjlighet att få prova 6 Herbalifemåltider under 3 dagar I ett 3-dagars provpaket ingår 6 måltider av Herbalifes Formula 1 måltidshake. Du tar dem i första hand som en hälsosam frukost, men komplettera med en shake till under dagen för att maximera ditt näringsintag.
Det är svårt att föreställa sig att man kan få ett så snabbt resultat, men det är helt otroligt vad som kan hända när man får i sig väl balanserad näring.

Klicka HÄR för att läsa mer och beställa ett 3dagars provpaket
Rekommenderade produkter

Herbalife Thermo Complete


Få ut det mesta möjliga av kroppen och använd dig utav vår fantastiska turbotabletten som ger dig energi mellan dina måltider när energin börjar tryta.

Formula 1 Vanilj Shake


Formua 1 shakes har hjälpt människor världen över att nå sina viktkontrollmål. En hälsosam måltid som tillreds på några sekunder och har både alla mikro och makro näringsämnen i balans. Nå ditt mål idag!

Proteindrinkmix


Fantastiskt mellanmål med 15 g protein, 7 g kolhydrater och 20 vitaminer och mineraler. Boosta med lite extra antioxidanter som bär av olika slag och gör en god smothie.


Katalog & beställning online

Du kan se hela sortimentet via Herbalife katalog och beställer online gör du via motsvarande knapp nedan. Då ingår också alltid en personlig uppföljning.


Herbalife Katalog Beställ Online


Fyll i formuläret för mer info

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Jag kan hjälpa dig att må bra !